Boesmanspoort Boerenkaas – Egte Kaas van Egte Mense

Boesmanspoort Boerenkaas – Egte Kaas van Egte Mense

Op die plaas Boesmanspoort, tussen Colesberg se koppies en vlaktes, het ons begin kaas maak. Nie omdat ons slim dink dis ’n nuwe besigheid nie – maar omdat ons hou van regte kos. Kos wat stadig gemaak word. Kos wat jy kan vertrou.

Boerenkaas is ’n ou, tradisionele manier van kaasmaak wat uit Nederland kom. Dis eenvoudig: volroom melk, sout, suur, en tyd. Ons gebruik geen preserveermiddels nie. Geen gejaag nie. Net goeie melk van ons eie koeie, en handwerk – soos dit nog altyd gedoen is.

Ons kaas is nie perfek in vorm nie. Party is bietjie krom. Party het 'n skeur. Maar hulle smaak altyd reg.

Wat jy kan verwag:

  • ’n Stewige, smaakvolle kaas wat sny, smelt of sommer net so geëet kan word.

  • ’n Produk wat jy met trots op ’n broodjie, bord of tafel kan sit.

  • ’n Kaas wat elke maand effens verskil – soos die seisoene verander, verander die melk, en so ook die kaas.

Ons is nie ’n fabriek nie. Ons is ’n plaas.

Ons maak nie kaas vir die massas nie. Ons maak dit vir mense wat hou van regte goed.

Boesmanspoort Boerenkaas is nog klein. Jy gaan dit nie in elke winkel kry nie. Maar as jy daarvan hou, sal jy terugkom

Back to blog

1 comment

Kan mens dit op die plaas kom haal. En/of hoe werk aflewering?

Nicho du toit

Leave a comment